Oyunda item düşme dropları aşırı derecede çok düşük özellikle balrog'da neredeyse 3-4 saat farm yapıyorsun 8-9 tane item atıyor onuda gidip +8 yapmaya çalışıyorsun yanıyor kaç tane +8 item denedim sayısını bilmiyorum item atmadığı gibi düşen itemlerde çok fazla yanıyor oyunu 1aydır aralıksız olarak oynuyorum daha 1tane dandik bir itemi +8 zorla yaptım oyunda zaten farm yapan yok + basan yok tek başına resmen farm yapıp item yapmaya çalışıyorsun çok şansın varsa anca yaparsın. Ha birde bastığın item karekterine uygun mu değil mi oda ayrı bir dert kendi karekterine uygun item düşecek birde onu +8 yapacan ?? bu şekilde ne item kasabilirsin ne + basa bilirsin nede iksire coin yetiştire bilirsin. Tamam anladık oyun zor ama bu kadar zor olmamalı oyuncu olsa anlıcam item yapmaya başkalarıda uğraşıyor dicem basarsa onlardan kendi karekterine uygun iitem alırsın yada takas edersin dicem oda yok kimse uğraşmıyor oyunda toplam 10kisi var yada yok onlarda zaten oyuna ilk başlayanlar kendi aralarında+8 item yapıp paylaşımlar takas yolu ile
|
İtem dropları + basma , 4 farklı karekter.
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |